Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

Fokus på bæredygtige og smarte storbyer hos...

maj 28, 2018 @ 5:00 pm - 8:30 pm

Mandag den 28. maj vil IDA Global Development fokusere på verdens voksende storbyområder og bæredygtig udvikling baseret på vand, ressourceforbrug og smarte løsninger.

På konferencen præsenterer professor Henrik Madsen fra CITIES-projektet en præsentation om kloge og integrerede løsninger i smarte byer som nøgle til bæredygtig udvikling.

Gennem konkrete eksempler fokuseres der i arrangementet hos IDA på hvor og hvordan international forskning, danske virksomheder, viden og teknologi kan være en del af løsningen og hjælpe med at opretholde bæredygtig udvikling ved for eksempel at skabe IT-intelligente byer.

I 2030 forventes 60 procent af jordens befolkning at leve i byområder, og en ud af tre vil bo i byer, der indeholder mere end en halv million indbyggere. Af de 31 mega byer i verden (dvs. byer med mere end 10 millioner indbyggere) er 24 af byerne placeret i den globale syd. En anden 10 mega byer forventes at vokse – alt i den globale syd. Det stiller store krav og udfordringer for infrastruktur og planlægning samt miljøet, der vil forsyne mega-byerne med mad, vand og andre ressourcer. Arrangementet fokuserer på, hvordan danske virksomheder, viden og teknologi kan være en del af løsningen.

Program og registrering
Du kan læse mere om konferencen, dato og tilmeld dig på IDAs hjemmeside (kræver at du har eller opretter et login).

Direkte link:

http://ida-globaldevelopment.dk/wordpress/

Adresse:

IDA mødecenter
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V

Detaljer

Dato:
maj 28, 2018
Tidspunkt:
5:00 pm - 8:30 pm
Begivenhed Tags:
, , ,

Arrangør

IDA Meeting Center
Hjemmeside:
http://ida-globaldevelopment.dk/wordpress/

Sted

IDA Mødecenter
Kalvebod Brygge 31-33
København V., 1780 Danmark
+ Google Map
Nyheder

Kom til SCA-konference 4. februar 2020

Smart Cities Accelerator inviterer til konferencen: Fremtidens energisystem og bæredygtige byer: Gevinster og udfordringer som smart city. Mød kommuner, forsyningsselskaber og forskere, der rykker på den grønne omstilling gennem datadrevne energiløsninger udviklet på tværs af Øresund. Mød også Steen Hildebrandt, fmd. for 2030-Panelet og professor i organisations- og ledelsesteori, og hør ham forklare, hvordan vi skaber systemforandring hos kommuner, virksomheder og borgere for at sikre bæredygtige byer og integration af verdensmålene.

Kom til SCA-konference 4. februar 2020

Smart Cities Accelerator inviterer til konferencen: Fremtidens energisystem og bæredygtige byer:
Gevinster og udfordringer som smart city. Mød kommuner, forsyningsselskaber og forskere, der rykker på den grønne omstilling gennem datadrevne energiløsninger udviklet på tværs af Øresund. Mød også Steen Hildebrandt, fmd. for 2030-Panelet og professor i organisations- og ledelsesteori, og hør ham forklare, hvordan vi skaber systemforandring hos kommuner, virksomheder og borgere for at sikre bæredygtige byer og integration af verdensmålene.