Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

Fokus på bæredygtige og smarte storbyer hos...

maj 28, 2018 @ 5:00 pm - 8:30 pm

Mandag den 28. maj vil IDA Global Development fokusere på verdens voksende storbyområder og bæredygtig udvikling baseret på vand, ressourceforbrug og smarte løsninger.

På konferencen præsenterer professor Henrik Madsen fra CITIES-projektet en præsentation om kloge og integrerede løsninger i smarte byer som nøgle til bæredygtig udvikling.

Gennem konkrete eksempler fokuseres der i arrangementet hos IDA på hvor og hvordan international forskning, danske virksomheder, viden og teknologi kan være en del af løsningen og hjælpe med at opretholde bæredygtig udvikling ved for eksempel at skabe IT-intelligente byer.

I 2030 forventes 60 procent af jordens befolkning at leve i byområder, og en ud af tre vil bo i byer, der indeholder mere end en halv million indbyggere. Af de 31 mega byer i verden (dvs. byer med mere end 10 millioner indbyggere) er 24 af byerne placeret i den globale syd. En anden 10 mega byer forventes at vokse – alt i den globale syd. Det stiller store krav og udfordringer for infrastruktur og planlægning samt miljøet, der vil forsyne mega-byerne med mad, vand og andre ressourcer. Arrangementet fokuserer på, hvordan danske virksomheder, viden og teknologi kan være en del af løsningen.

Program og registrering
Du kan læse mere om konferencen, dato og tilmeld dig på IDAs hjemmeside (kræver at du har eller opretter et login).

Direkte link:

http://ida-globaldevelopment.dk/wordpress/

Adresse:

IDA mødecenter
Kalvebod Brygge 31-33
1780 København V

Detaljer

Dato:
maj 28, 2018
Tidspunkt:
5:00 pm - 8:30 pm
Begivenhed Tags:
, , ,

Arrangør

IDA Meeting Center
Hjemmeside:
http://ida-globaldevelopment.dk/wordpress/

Sted

IDA Mødecenter
Kalvebod Brygge 31-33
København V., 1780 Danmark
+ Google Map
Nyheder

VIDEO Energibussen på C40-klimafestival

Under C40-topmødet i København deltog Smart Cities Accelerators Energibussen på klimafestivalen Live Like Tomorrow fredag den 11. oktober 2019. Det var en regnfuld dag, men det kunne ikke vælte vores dedikerede forskere og de besøgende af pinden 🙂 Her kan du få et stemningsbillede fra eftermiddagen og aftenen midt i København, hvor vi holdt til i Vester Voldgade lige bag Københavns Rådhus.