Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

Om energifællesskabers muligheder og aktøre...

januar 10, 2019 @ 8:30 am - 10:00 am

Torsdag d. 10. januar giver Tiago Sousa, Postdoc på CEE, DTU Elektro og tilknyttet Smart Cities Accelerator en præsentation af hvilke muligheder, der er for energi fællesskaber i Nordhavn.

Som det ser ud i dag, kan beboere i Nordhavn ikke få lokalt produceret vedvarende energi som eksempelvis den energi, der produceres fra solpanelerne på Copenhagen International School (CIS), hvilket skyldes barrierer i elmarkedet.  En decentralisering af handel med el vil muliggøre dette samtidig med at det vil være muligt at sammenligne forbruget naboer imellem.

 

Program (præsentationen foregår på engelsk):

08.30-09.00: Kaffe og croissanter

09.00-09.30: Presentation: the concept, the business model with it’s roles and actors, the necessary data flows, alignment of the demonstration with other relevant events.

09.30-10.00: Diskussion

Tilmelding til: EnergyLab Nordhavn på e-mail eln@dtu.dk

 

 

Detaljer

Dato:
januar 10, 2019
Tidspunkt:
8:30 am - 10:00 am
Begivenhed Tags:
, , , ,

Arrangør

EnergyLab Nordhavn
Hjemmeside:
http://www.energylabnordhavn.com/

Sted

EnergyLab Nordhavn Showroom
Sundkaj 7, 2. sal
København, Nordhavn, 2150 Danmark
+ Google Map
Nyheder

Kom til SCA-konference 4. februar 2020

Smart Cities Accelerator inviterer til konferencen: Fremtidens energisystem og bæredygtige byer: Gevinster og udfordringer som smart city. Mød kommuner, forsyningsselskaber og forskere, der rykker på den grønne omstilling gennem datadrevne energiløsninger udviklet på tværs af Øresund. Mød også Steen Hildebrandt, fmd. for 2030-Panelet og professor i organisations- og ledelsesteori, og hør ham forklare, hvordan vi skaber systemforandring hos kommuner, virksomheder og borgere for at sikre bæredygtige byer og integration af verdensmålene.

Kom til SCA-konference 4. februar 2020

Smart Cities Accelerator inviterer til konferencen: Fremtidens energisystem og bæredygtige byer:
Gevinster og udfordringer som smart city. Mød kommuner, forsyningsselskaber og forskere, der rykker på den grønne omstilling gennem datadrevne energiløsninger udviklet på tværs af Øresund. Mød også Steen Hildebrandt, fmd. for 2030-Panelet og professor i organisations- og ledelsesteori, og hør ham forklare, hvordan vi skaber systemforandring hos kommuner, virksomheder og borgere for at sikre bæredygtige byer og integration af verdensmålene.