Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er passeret.

Om energifællesskabers muligheder og aktøre...

januar 10 @ 8:30 am - 10:00 am

Torsdag d. 10. januar giver Tiago Sousa, Postdoc på CEE, DTU Elektro og tilknyttet Smart Cities Accelerator en præsentation af hvilke muligheder, der er for energi fællesskaber i Nordhavn.

Som det ser ud i dag, kan beboere i Nordhavn ikke få lokalt produceret vedvarende energi som eksempelvis den energi, der produceres fra solpanelerne på Copenhagen International School (CIS), hvilket skyldes barrierer i elmarkedet.  En decentralisering af handel med el vil muliggøre dette samtidig med at det vil være muligt at sammenligne forbruget naboer imellem.

 

Program (præsentationen foregår på engelsk):

08.30-09.00: Kaffe og croissanter

09.00-09.30: Presentation: the concept, the business model with it’s roles and actors, the necessary data flows, alignment of the demonstration with other relevant events.

09.30-10.00: Diskussion

Tilmelding til: EnergyLab Nordhavn på e-mail eln@dtu.dk

 

 

Detaljer

Dato:
januar 10
Tidspunkt:
8:30 am - 10:00 am
Begivenhed Tags:
, , , ,

Arrangør

EnergyLab Nordhavn
Hjemmeside:
http://www.energylabnordhavn.com/

Sted

EnergyLab Nordhavn Showroom
Sundkaj 7, 2. sal
København, Nordhavn, 2150 Danmark
+ Google Map
Nyheder

VIDEO Energibussen på C40-klimafestival

Under C40-topmødet i København deltog Smart Cities Accelerators Energibussen på klimafestivalen Live Like Tomorrow fredag den 11. oktober 2019. Det var en regnfuld dag, men det kunne ikke vælte vores dedikerede forskere og de besøgende af pinden 🙂 Her kan du få et stemningsbillede fra eftermiddagen og aftenen midt i København, hvor vi holdt til i Vester Voldgade lige bag Københavns Rådhus.