Mød ENERGIBUSSEN i København i dag

Gør som os ⚡️ Deltag i Københavns klimafestival @livelike2morrow - Mød os i ENERGIBUSSEN i dag, fredag, kl. 15-22 på Vester Voldgade bag Kbh Rådhus. ➡️ Prøv cykeldrevet modelhus ➡️ Prøv indeklimakammer ➡️Hør om ‘kold’ fjernvarme på Tagensbo Skole i København.

Vores forskere er med i debatter og workshops under C40 og klimafestivalen Live Like Tomorrow. Mød os i vores røde Energibussen i dag fredag den 11. oktober på Vester Voldgade fra klokken 15 til 22 under klimafestivalen Live Like Tomorrow.

Her kan du høre om vores forskning og unikke partnerskab mellem kommuner, energiselskaber og forskningsinstitutioner i Greater Copenhagen. Prøv også vores klimakammer og oplev, hvordan temperatur og CO2-indholdet i luften stiger. Prøv vores cykeldrevet modelhus, der viser, hvordan man kan energieffektivisere bygninger gennem smart energilagring. Og leg med et varmekamera og se, hvor utætte bygninger er.

Ved BLOX kan du tegne din forestilling om fremtiden hos Climaginations Co-created sustainability art gallery. Climagination har rødder i SCA. Galleriet holder åbent fra klokken 15 til 20.

Læs mere om vores deltagelse i Live Like Tomorrow – på Vester Voldgade og ved havnen:

Energibussen: https://www.liveliketomorrow.dk/events/energybus/

Climagination: https://www.liveliketomorrow.dk/events/climagination/

Kontakt

Hanne Kokkegaard  

hanko@dtu.dk
Copyright © 2019 | Smart Cities Accelerator
Article location: https://smartcitiesaccelerator.eu/moed-energibussen-i-koebenhavn-i-dag/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populære artikler

Bedre udnyttelse af grundvand giver billig, b...

Høje Taastrup Fjernvarme er som del af et SCA-projekt de første i Danmark til at kombinere grundvandssænkning med at udnytte de lokale vandressourcer til produktion af fjernvarme. De pumper grundvand op, tager varmen ud ved hjælp af en stor eldreven varmepumpe, leder vandet tilbage i en å og varmen ind i fjernvarmenettet. Det er billigt og bæredygtigt og kommer både fjernvarmeselskabet, kunderne, de lokale beboere og miljøet til gode. Den gode nyhed har været i TV2 Lorry, Sjællandske Medier og kommer snart i Politiken.