SCA med på Nordic Clean Energy Week 2018

SCA er med på dette års Nordic Clean Energy Week 2018, der afholdes i København og Malmö fra den 21 til 25 maj. Under overskriften "Lov og politik som barrierer og drivkræfter for bæredygtig energi" mødes eksperter og energiinteresserede til workshop i Øresundsregionen tirsdag den 22. maj centralt i Malmö.

En mærkbar tendens i indsatsen for at mindske klimaet er, at regioner og byers rolle er af stigende betydning.

I denne workshop, der afholdes tirsdag den 22. maj i Malmö, som en del af projektet Smart Cities Accelerator, sponsoreret af Interreg ÖKS, fokuseres der på loven som en drivkraft og barriere for nye bæredygtige løsninger i kommuner i Danmark og Sverige.

Hovedfokus i workshoppen er på fjernvarme og integrering af variabel vedvarende energi og varmepumper i energisystemerne.

Desuden vil betydningen af den nye databeskyttelsesforordning (GDPR) og forordningens store indflydelse på potentiel energisystemoptimering blive diskuteret på workshoppen i Malmö.

Du kan læse mere om arrangementet, hvor Smart Cities Accelerator deltager på dette link hos Nordic Clean Energy Week.

Følg med på: #NCEW2018 og #smartcitiesacc

 

 

Kontakt

Mikael Kristensen   Kommunikationsmedarbejder  ved DTU institut for matematik og computer science

mikk@dtu.dk
Involverede partnere
Malmö University

Medlem siden October 2016

Visit the website
Hvorfor er Malmö University med I SCA?

Malmø Högskolan er med i SCA, da uddannelse og forskning skal være med til at imødekomme de udfordringer, som samfundet står over for. Yderlig skal det stimulerer til livslang læring samt kompetencer til et skiftende samfund. Malmö Universitetsuddannelse, Udvikling og Forskning gennemføres i samarbejde med andre aktører, hvor målet bl.a. er at identificere relevante spørgsmål og bidrage til bæredygtig løsninger.

Hvilken rolle spiller Malmö University i projektet?

i kan bidrage til SCA-projektet med stor viden og erfaring med undervisning og læring om miljø og klimakurser i grundskolen og gymnasiet. Desuden bidrages med faglig udvikling af lærere, læreruddannelse og anden universitetsuddannelse samt forskning indenfor miljø, klima og uddannelse. Malmö Universitet arbejder aktivt med udvikling af studerende, innovativ tænkning om klimaforhold og bæredygtig udvikling i samarbejde med det omgivende samfund.

Hvad forventer Malmö University at få ud af at være med i projektet?

Vi ønsker at øge viden og udbredelse af lokationsbaseret læring om energi, klima og bæredygtig udvikling i energi- og klimasmart skoler i Øresundsregionen.

Kontakt person Kerstin Sonesson

kerstin.sonesson@mah.se + 46 406657000
Malmö Stad

Medlem siden September 2016

Visit the website

Hvilken rolle spiller Malmö Stad i projektet?

As a core-partner of "Smart Cities Accelerator", we contribute to increase the share of renewables in our city through demonstration projects based on the scientific results developed at CITIES Innovation Center.

Kontakt person Emma Rydström Ricci

emma.ricci@malmo.se + 46 040341000
Copyright © 2020 | Smart Cities Accelerator
Article location: https://smartcitiesaccelerator.eu/sca-med-paa-nordic-clean-energy-week-2018/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populære artikler