SCA og Greater Copenhagen i Technologist

Magasinet Technologist beskriver i det nyeste nummer fem moderne byer, der har taget klimaudfordringen op og forsøger at gøre noget ved byernes globale ressourceforbrug og udledning af drivhusgasser. En af de fem byer er København, og Technologist bruger Smart Cities Accelerator-projektet som eksempel på, hvordan man kobler videnskab og mennesker i Greater Copenhagen-området, mens Barcelona har valgt en anden strategi ved at bekæmpe stigende temperaturer gennem “Green Corridor” programmet.

Det seneste nummer af Technologist beskriver fem europæiske ”grønne byer”, der viser, hvordan man kan bremse energiforbruget, reducere CO2-udslippet og skabe mere levedygtige rum gennem smarte og bæredygtige løsninger.

Smart Cities Accelerator bruges som eksempel på, hvordan København og Greater Copenhagen-området forsøger at løse kliaproblemerne ved at koble videnskab og mennesker sammen.

De fire andre grønne byer er Barcelona, Stockholm, Amsterdam og Helsinki, der har valgt andre metoder og løsningsmodeller. Alle fem byer har dog det til fælles, at de har valgt at handle aktivt og søge løsninger på de problemer, alverdens storbyer slås med.

Artiklen “5 “green cities” lead the way” af journalist Ben McCluskey er på engelsk og kan læses her: https://technologist.eu/5-green-cities-lead-the-way/

Kontakt

Kasper Skovse  

kaspsk@dtu.dk
Copyright © 2020 | Smart Cities Accelerator
Article location: https://smartcitiesaccelerator.eu/sca-og-greater-copenhagen-i-technologist/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populære artikler