Välkommen till Open Innovation Day 2018

Välkommen till Open Innovation Day på Form/Design Center i Malmö den 16 november! Då presenteras tävlingsbidragen i en öppen innovationstävling som efterlyst innovationer, idéer och lösningar som kan hjälpa till att förmedla budskapet i Agenda 2030 för unga upp till 16 år. Innovativa lösningar för framtidens hållbara skola, helt enkelt!

Den 20 september 2018 utlystes en tävling, ”Open Innovation Call”, med uppdraget att ta fram nya innovativa, pedagogiska verktyg för skolmiljö, med syftet att öka medvetenheten och kunskapen om de globala målen för hållbar utveckling (Agenda 2030). Målsättningen är att få barn, från förskoleåldern upp till 16 år, att förstå betydelsen av de 17 målen och hur dessa mål är tillämpliga i det dagliga livet.

Tävlingen stängde den 29 oktober och fem finalister har nu valts ut. Under ”Open Innovation Day” på Form/Design Center den 16 november 2018 kommer finalisterna presentera sina bidrag och en jury utser en vinnare. Det vinnande förslaget kommer att få professionell rådgivning av projektet Smart Cities Accelerators nätverk av forskare för att omsätta idéerna till verklighet.

Open Innovation Day kommer att hållas på Engelska.

Tid och plats

Den 16 november kl. 10-13 på Form/Design Center, Lilla Torg 9, Malmö.

Anmälan

Till Nana Christensen, nana.christensen@malmo.se, senast den 13 november.

Hjälp gärna till att sprida den här informationen i era nätverk.

Vid frågor, kontakta gärna Åsa Hellström på miljöförvaltningen, projektledare för Smart Cities Accelerator.

Arrangörer: Malmö Stad, Lunds Kommun, Malmö Universitet, Interreg Öresund- Kattegatt- Skagerrak och Smart Citities Accelerators

Kontakt

Nana Christensen  

nana.christensen@malmo.se
Copyright © 2020 | Smart Cities Accelerator
Article location: https://smartcitiesaccelerator.eu/valkommen-till-open-innovation-day/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populære artikler