Varme- og indeklimaforskning på Folkemødet

DTU Byg deltog i Folkemøde 2018 på Bornholm sammen med Smart Cities Accelerators røde læringsbil, hvor gæsterne kunne afprøve, hvordan energieffektivitet og vedvarende energi fungerer i praksis.

Hvordan kan man bruge datadrevne systemer til at udnytte vedvarende energi bedre? Og hvordan kan man højne energieffektiviteten og samtidig forbedre indeklimaet i skoler og kontorer? Det var lektor Christian Anker Hviid og postdoc Vilhjálmur Nielsen fra DTU Byg på Folkemødet 2018 for at demonstrere. De var en del af holdet bag Smart Cities Accellerators røde læringsbil, hvor forbipasserende kunne teste forskernes energiberegningsmodeller i praksis ved specialbyggede installationer og forsøg.

Læs mere her via DTU Byg

Kontakt

Mikael Kristensen   Kommunikationsmedarbejder  ved DTU institut for matematik og computer science

mikk@dtu.dk
Copyright © 2019 | Smart Cities Accelerator
Article location: https://smartcitiesaccelerator.eu/varme-og-indeklimaforskning-paa-folkemoedet/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populære artikler

VIDEO Energibussen på Folkemødet

Torsdag-lørdag i sidste uge deltog Smart Cities Accelerator på Folkemødet på Bornholm. Vi havde Energibussen med og forskellige opstillinger. Fx cykelkraftværket, hvor folk skulle sikre nok energi til huset, og vores indeklima-kammer. Der var også debatter. Vi holdt til hos netværket Energibyerne, som én af vores fem kommune-partnere, Høje-Taastrup Kommune, er med i samt Tankegang.dk og PlanEnergi. Kig vores video og se stemningsbilleder fra Folkemødet.