VIDEO

VIDEO Sommerskole om smart energi-systemer

Den sidste uge af august 2019 besøgte 44 ph.d.-studerende og postdocs primært fra universiteter rundt i Europa DTU Compute for at lære om smarte energi-systemer og intelligente energibesparelser. Det er viden og løsninger, der tager udgangspunkt i forskning fra blandt andet Smart Cities Accelerator. Oplev lidt af stemningen i videoen herunder.

SKOLEKLIMA.DK – et indeklimaprojekt udviklet gennem Smart Cities Accelerator. Se hvordan data om indeklimaet kan bruges både i driften af bygninger og læring i skolen. Projektet er udviklet på Borgerskolen i vores partnerkommune Høje-Taastrup, og løsningen bliver nu også anvendt i København, Båstad og Lund Kommuner. Videoen ligger i to versioner – som YouTube-video og som mp4 nedenunder.

 

Smart Cities Accelerators mobile læringsplatform Energibussen med forskellige forsøgsopstillinger har været med på Folkemødet på Bornholm fra den 13.-15. juni 2019. Se videoen med stemningsbilleder fra vores stand.

På Folkemødet 2019 talte borgmester Michael Ziegler fra SCA-partneren Høje-Taastrup Kommune om nødvendigheden af at kunne eksperimentere, når det er åbenlyst fornuftigt.

På Folkemødet 2019 deltog en gruppe studerende fra softwareteknologi på DTU med deres computerspil, hvor folk kunne styre elnettet. Her er en kort video om deres program.

Indeklimakammeret, hvor folk kunne prøve på egen krop, hvordan deres krops CO2-udledning påvirker indeklimaet, var et hit på Folkemødet 2019. Det er projektleder for Energibussen Johan Gren fra Vattenhallen Science Center i vores partnerkommune Lund i Sverige, der hjælper folk ind og ud 🙂

Climate-KIC-event for Open Innovation Day – få et indtryk af, hvad det går ud på.

Og mere fra vores samarbejde med Climate-KIC

Nyheder