Xiufeng Liu oplever stor interesse for SCA’...

Xiufeng Liu, seniorforsker ved DTU Management Engineering, er del af den danske Smart Cities Accelerator delegation ved Smart City Expo 2018 i Barcelona. Han oplever stor international interesse for resultaterne fra SCA's projekter.

Xiufeng Liu forsker i indhentning af data og smarte måder at håndtere disse data, der på mange måder er fundamentet bag Smart Cities. Uden data, ingen smartness.

”Jeg har deltaget ved Smart City Expo før, og for mig og for SCA er det et utrolig værdifuldt sted at være, for her kan jeg blive opdateret på al den nye forskning, jeg møder potentielle partnere til kommende projekter, og jeg kan blive inspireret”, fortæller Xiufeng Liu.

Hovedformålet er dog at udbrede kendskabet til den forskning, der sker inden for Smart Cities Accelerator.

”Vi er meget interesseret i at fortælle om vores resultater, for selv om vi ikke har en specifik ting, et apparat som vi ønsker at promovere, så har vi smarte løsninger, når det gælder big data og smart energy.”

Xiufeng Liu har ved årets Smart City Expo oplevet meget stor interesse for SCA’s resultater og forskning, og han har allerede snakket med forskere, ingeniører og myndighedspersoner fra hele verden.

”Jeg fortæller ikke kun om vores ideer og forslag til løsninger, men jeg finder også potentielle partnere.”

Derudover nyder Xiufeng Liu at gå rundt og se, hvad de andre udstillere kan byde på. Det meste kender han i forvejen, da han har været længe i branchen, men han er alligevel fascineret over, hvor udbredt Internet of Things (IoT) er blevet, og alle de smarte måder man efterhånden kan bruge data på.

”Der er meget ny teknologi, men der hvor jeg virkelig havde en wauw-følelse, var da jeg så et firma fortælle om brugen af sensorer på bier til at kortlægge og forbedre miljøet i byer. Det var smart tænkt!”

Kontakt

Kasper Skovse  

kaspsk@dtu.dk
Copyright © 2019 | Smart Cities Accelerator
Article location: https://smartcitiesaccelerator.eu/xiufeng-liu-oplever-stor-interesse-for-scas-resultater-og-forskning/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Populære artikler

Open Call: Fremløbstemperatur skal sænkes

Smart Cities Accelerator og Climate-KIC inviterer til Open Innovation Call målrettet mod, hvordan fjernvarmeselskaberne kan opnå en lavere fremløbstemperatur uden at påvirke slutbrugeren negativt og dermed undgå en stigning i antallet af klager. Et centralt aspekt i dette Open Call er at finde incitamenter for slutbrugeren til at overholde en lavere fremløbstemperatur. Det bør helst være en win-win-situation.

NorthQ vandt Open Innovation Day

Vinderen af den åbne innovations-konkurrence, arrangereret af Smart Cities Accelerator, blev firmaet NorthQ med Christian Von Scholten i spidsen. Virksomheden arbejder med blandt andet måling af gas, vand og varmeforbrug. I alt deltog fem skarpe firmaer med nye innovative idéer, der kan være med til at sikre bedre indeklima via intelligent måling, data og smarte systemer.